Advertisement

Μονοκαρυα Ευβοιασ : Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... - «αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία.

Μονοκαρυα Ευβοιασ : Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... - «αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία.. Ακολούθησε νέο μήνυμα προς όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τους οικισμούς και να κινηθούν επίσης προς ιστιαία. «στην εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα, με πολύ μεγάλη ένταση από όλες τις δυνάμεις», είπε ο νίκος χαρδαλιάς. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μετέδωσε το open στις οποίες φαίνονται οι καπνοί της μεγάλης πυρκαγιάς που κατακαίει την εύβοια να «καταπίνουν» το χωριό βούτας. Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά. Δραματική παραμένει η κατάσταση στην εύβοια καθώς ο πύρινος δράκος καταπίνει αδηφάγα τις πράσινες πανέμορφες εκτάσεις με την παρθένα βλάστηση αφήνοντας στο πέρασμά του καταστροφές.

Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Συνεχείς εντολές για εκκενώσεις οικισμών ενώ το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς ιστιαία. «λύγισε» στον αέρα δημοσιογράφος της ερτ από το μέγεθος της καταστροφής.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ...
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... from www.musiccorner.gr
«αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Μήνυμα στάλθηκε και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα. Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά. Συνεχείς εντολές για εκκενώσεις οικισμών ενώ το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς ιστιαία. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Την ίδια ώρα, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση λόγω της πυρκαγιάς στην εύβοια.

«λύγισε» στον αέρα δημοσιογράφος της ερτ από το μέγεθος της καταστροφής.

Δραματική παραμένει η κατάσταση στην εύβοια καθώς ο πύρινος δράκος καταπίνει αδηφάγα τις πράσινες πανέμορφες εκτάσεις με την παρθένα βλάστηση αφήνοντας στο πέρασμά του καταστροφές. Ανεξέλεγκτη η φωτιά, διαδοχικές εκκενώσεις οικισμών όλο και πιο κοντά στην ιστιαία. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Παρά το ότι στη β. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς ιστιαία και αιδηψό. «αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία. Σε πλήρη εξέλιξη είναι η τεράστια πυρκαγιά στη βόρεια εύβοια. Η μονοκαρυά 44 η κάτω μονοκαρυά 160. Την ίδια ώρα, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση λόγω της πυρκαγιάς στην εύβοια. Αυτή την ώρα το μέτωπο που κινείται προς τη νότια πλευρά είναι έξω από τα χωριά χωρίς να απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά #ευβοίας εκκενώστε τώρα προς μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω.

Μονοκαρυά, οικισμός (υψόμ.180 μ.) του νομού εύβοιας. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και. Δραματική παραμένει η κατάσταση στην εύβοια καθώς ο πύρινος δράκος καταπίνει αδηφάγα τις πράσινες πανέμορφες εκτάσεις με την παρθένα βλάστηση αφήνοντας στο πέρασμά του καταστροφές. Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά. Αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά #ευβοίας εκκενώστε τώρα προς μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ...
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... from www.musiccorner.gr
Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. «λύγισε» στον αέρα δημοσιογράφος της ερτ από το μέγεθος της καταστροφής. «στην εύβοια η μάχη θα συνεχιστεί όλη τη νύχτα, με πολύ μεγάλη ένταση από όλες τις δυνάμεις», είπε ο νίκος χαρδαλιάς. Στην εύβοια έχουν εκκενωθεί μέσω του «112» δεκάδες οικισμοί ενώ στην περιοχή επιχειρούν 475 ακολούθησε και νέο μήνυμα για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά. «αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά ευβοίας εκκενώστε τώρα προς ιστιαία. Ειδικότερα, ενημέρωσε πως η πυρκαγιά έχει δημιουργήσει δύο μέτωπα. Συνεχείς εντολές για εκκενώσεις οικισμών ενώ το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς ιστιαία. Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα.

Συνεχείς εντολές για εκκενώσεις οικισμών ενώ το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς ιστιαία.

Μαίνεται η φωτιά στη βόρεια εύβοια. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και. Εύβοια από νωρίς το απόγευμα επιχειρούν συνολικά 9 εναέρια μέσα, πλέον είναι πολύ αργά για να ελεγχθεί το μέτωπο. Παρά το ότι στη β. Μήνυμα στάλθηκε και σε όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Για να δεις το βίντεο. Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή να προσπαθεί να δημιουργήσει ζώνες προστασίας γύρω από τα χωριά ελληνικό, αβγάρια, γαλατσώνα και μονοκαρυά. Αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά #ευβοίας εκκενώστε τώρα προς μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω. Μονοκαρυά, στην κοιλάδα που σχηματίζει ο πόταμος ξηριάς βρίσκετε η μονοκαρυά, ανατολικά του βουνού μεγαλόχαρη με υψόμετρο 491 μέτρα. Ακολούθησε νέο μήνυμα προς όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τους οικισμούς και να κινηθούν επίσης προς ιστιαία. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς ιστιαία και αιδηψό. Ειδικότερα, ενημέρωσε πως η πυρκαγιά έχει δημιουργήσει δύο μέτωπα.

Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή να προσπαθεί να δημιουργήσει ζώνες προστασίας γύρω από τα χωριά ελληνικό, αβγάρια, γαλατσώνα και μονοκαρυά. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Συνεχείς εντολές για εκκενώσεις οικισμών ενώ το πύρινο μέτωπο κατευθύνεται προς ιστιαία. Η μονοκαρυά 44 η κάτω μονοκαρυά 160.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ...
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σε περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ... from www.musiccorner.gr
Μονοκαρυά, οικισμός (υψόμ.180 μ.) του νομού εύβοιας. Εφιαλτική ήταν η νύχτα στην εύβοια με το πύρινο μέτωπο να μαίνεται σε ροβιές, μουρτιά, κεχριές και λίμνη, όπου πραγματοποιήθηκε απομάκρυνση των πολιτών με πλωτά μέσα, ενώ στις φλόγες. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Το πύρινο μέτωπο στην εύβοια έχει φουντώσει, όπως φαίνεται και στις εικόνες που μετέδωσε από το σημείο το συνεργείο του star. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Η μονοκαρυά 44 η κάτω μονοκαρυά 160. Ακολούθησε νέο μήνυμα προς όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τους οικισμούς και να κινηθούν επίσης προς ιστιαία. Για να δεις το βίντεο.

Μονοκαρυά, στην κοιλάδα που σχηματίζει ο πόταμος ξηριάς βρίσκετε η μονοκαρυά, ανατολικά του βουνού μεγαλόχαρη με υψόμετρο 491 μέτρα.

Εικόνες αποκάλυψης εκτυλίσσονται στη βόρεια εύβοια, καθώς η φωτιά περικυκλώνει χωριά σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται στην περιοχή βασιλικά ευβοίας ένα πλωτό σκάφος του λιμενικού, ένα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Ακολούθησε νέο μήνυμα προς όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τους οικισμούς και να κινηθούν επίσης προς ιστιαία. Ειδικότερα, ενημέρωσε πως η πυρκαγιά έχει δημιουργήσει δύο μέτωπα. Μονοκαρυά, οικισμός (υψόμ.180 μ.) του νομού εύβοιας. Στο μεταξύ, η δημοτική αρχή να προσπαθεί να δημιουργήσει ζώνες προστασίας γύρω από τα χωριά ελληνικό, αβγάρια, γαλατσώνα και μονοκαρυά. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω μονοκαρυά ευβοίας, να εκκενώσουν τώρα τους οικισμούς τους. Το πύρινο μέτωπο στην εύβοια έχει φουντώσει, όπως φαίνεται και στις εικόνες που μετέδωσε από το σημείο το συνεργείο του star. Την ίδια ώρα, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση λόγω της πυρκαγιάς στην εύβοια. Δύσκολες είναι οι στιγμές στην εύβοια στα χωριά μονοκαρυά, βουτάς, βασιλικά, ψαροπούλι, που δοκιμάζονται αυτή την ώρα και αναμένεται να δοθεί σφοδρή μάχη κατοίκων, εθελοντών και. Αν βρίσκεστε στη μονοκαρυά ή κάτω μονοκαρυά #ευβοίας εκκενώστε τώρα προς μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 για όσους βρίσκονται στις περιοχές μονοκαρυά και κάτω. Μονοκαρυά, στην κοιλάδα που σχηματίζει ο πόταμος ξηριάς βρίσκετε η μονοκαρυά, ανατολικά του βουνού μεγαλόχαρη με υψόμετρο 491 μέτρα. «λύγισε» στον αέρα δημοσιογράφος της ερτ από το μέγεθος της καταστροφής.

Posting Komentar

0 Komentar